Liva

Liva

Senior Stylist

Annett

Annett

Stylist

Melanie

Melanie

Junior Elev

Velkommen til Livilea`s “cyber hjem”

“Vores filosofi?” At være en god frisør handler ikke kun om teknik. Det handler ligeså meget om at lytte omhyggeligt til vores kunder og få en dybere forståelse for hvad der virker for dig.

Hos Livilea er vi specialiseret inden for klip og især farve, og vi elsker at skabe og være innovative. Vi stræber efter at skabe en salon med charme og hyggelig atmosfære, en stemning som i hjemmet. Vores mål er at give dig et sted du er tryg, så vi sammen kan opnå de bedste resultater for dig og dit hår. Dit look skal se godt ud, føles rigtigt, og være let for dig at håndtere længe efter du har forladt salonen.

Så om du søger inspiration til din næste frisure, eller den perfekte farve eller hvad du går og drømmer om, vil vi gerne møde dig i salonen og gøre dine ønsker til virkelighed. Kom endelig ind i salonen og tage en snak med os.

Vores team er Liva som er indehaver, samt de utrolige talentfulde og ambitiøse “frisøser” Annett, og Melanie, som alle deler visionen og tager sig kærligt af vores kunder og deres hår.